Keitä olemme?

Tältä sivulta voit lukea lisää meistä, koulutuksestamme ja taustoistamme. Lue myös blogimme esittelykirjoitus!

Heli Bollström

Proviisori (FaT), ravitsemusasiantuntija (Et.yo)

 
​Olen yliopistokoulutettu farmasisti ja ravitsemusmatkailija Uudeltamaalta. Teen tällä hetkellä erilaisia töitä farmasian ja ravitsemuksen parissa. 

Haluan yhdistää työssäni lääkkeet ja ravitsemuksen, osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Lääkealan asiantuntemusta hyödynnän myös blogissamme, ja lääkkeitä käsittelevät tekstit blogissa ovat minun vastuullani. Lisäksi mielenkiinnon kohteinani ovat syömistottumukset, intuitiivinen syöminen, nuorten urheilijoiden sekä ikääntyneiden ravitsemus.    

Viimeisten tällä hetkellä Helsingin yliopistossa pro gradu -tutkielmaa aiheesta syömistottumukset onnistuneen laihdutuksen ja painonhallinnan aikana ja toivon valmistuvani virallisesti ETM:ksi kevään 2020 aikana.  Elämä on jatkuvaa vapaaehtoista opiskelua, joten vapaa-ajalla harrastan lasteni kanssa liikuntaa.  

Tutustu kotisivuihini täällä:

Pia Mustajoki

Ravitsemusasiantuntija (ETM), KTM

​Olen yliopistokoulutettu ravitsemusasiantuntijamatkailija pääkaupunkiseudulta, ja teen tällä hetkellä moninaisia töitä ravitsemuksen parissa. 

Erityisiä kiinnostuksen kohteita ravitsemuksen alalla ovat minulle ravinnon vaikutus mieleen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terve ruokasuhde, erilaiset erityisruokavaliot, kuten kasvis- ja vegaaniruokavaliot sekä ravitsemus eri ikävaiheissa. 

Pidän omaa tietouttani ajantasalla seuraamalla aktiivisesti kaikkea ravitsemukseen liittyvää keskustelua ja uutisvirtaa sekä erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Keväällä 2020 suoritin australialaisen Deakin Universityn verkkokurssin ravitsemukseen ja mielenterveyteen liittyen, ja parhaillaan opiskelen Helsingin Kauppakamarin järjestämää viestintäaiheista kurssikokonaisuutta.

Vapaa-aika kuluu perheeni, ulkoilun ja joogan sekä käsitöiden parissa. Neulominen on mieluinen henkireikä! Olen myös aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa.

Tutustu kotisivuihini täällä: