Mikä on Bon Vitae?

15.01.2020

Bon Vitae on kahden ravitsemukseen intohimoisesti, mutta terveellä järjellä suhtautuvan moniammattilaisen perustama sivusto. Meillä on yliopistokoulutusta ravitsemuksesta, kauppatieteistä ja farmasiasta. 

Tarjoamme koulutusta, luentoja, ryhmävalmennusta, ohjausta, neuvontaa ja asiantuntemustamme niin tavalliselle kuluttajalle kuin terveydenhuollon ammattilaisille. Osaamisemme linkittyy ravitsemukseen, terveyteen, hyvinvointiin ja lääkkeiden käyttöön.  

Lisäksi kirjoitamme blogia vuorovetoisesti, ja blogin punaisena lankana on jakaa tutkittua tietoa ravitsemuksesta, ruuasta, erilaisista ruokavalioista, terveydestä sekä lääkkeiden käytöstä käytännönläheisesti kaikille ja osallistua siis kuluttajia harhaanjohtavan "terveyshömpän" vastustamiseen.  

Kirjoittamamme blogikirjoitukset pohjautuvat aina tutkittuun tietoon, mutta tieteellistä sanastoa emme juuri blogiimme halua poimia. Jos haluat lukea lisää kirjoittamistamme aiheista, niin saat meiltä tarvittaessa käyttämämme lähteet kuhunkin blogikirjoitukseen. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin tai kommentteihin kirjoittamistamme aiheista - ota yhteyttä meihin esimerkiksi sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella!

Blogimme päivittyy aluksi säännöllisesti muutamia kertoja kuukaudessa, ja joskus myös tätä useammin. Jos sinulla on idea tai ajatus, mistä ajankohtaisesta ravitsemukseen, terveyteen, hyvinvointiin, lääkkeisiin liittyvästä aiheesta haluaisit meidän kirjoittavan, niin laita ihmeessä idea tulemaan tänne päin.

Tervetuloa lukemaan blogiamme!  

terv. Heli & Pia